Tontit ja asunnot

Alla tietoa Yliskulmalla myytävistä tonteista. Voit kysyä lisää tonteista myös suoraan kyläyhdistykseltä sähköpostilla yliskulmanky (at) gmail.com.

 

Liedon kaupungin tontit

Liedon kaupungilla on tarjolla Katavan alueella kohtuullisen kokoisia ja -hintaisia rakennuspaikkoja 3-5 omakotitalolle. Tonttien hinnat 10 €/m2 ja pinta-alat alkaen 1900 m2. Lisää tietoa tonteista mittausinsinööri Janne Muikkulalta (050-4315380) sekä http://tontit.lieto.fi/tontti/katava.

 

Yksityisten maanomistajien myytävät tontit

  • Myyty: Santakujalla on myynnissä 2500-5000 m2 tontteja. Kunnan viemäri ja vesijohto sekä valokuitu rajalla.
  • Myyty: Katavan alueella Katavantiellä myynnissä 4200 m2 tontti. Kunnan viemäri ja vesijohto sekä valokuitu löytyy läheltä.
  • Katavan alueella Kaunolehdontiellä on myytävänä alla olevan kuvan mukaiset 2350 - 4000 m2 tontit 1-5. (Tontti 6 on myyty). Kunnan viemäri ja vesijohto sekä valokuitumahdollisuus. Lisätiedot: matti.saarinen (a) elisanet.fi
  • Huiluntiellä kaksi 4450 m2 omakotitalotonttia (etuovi.com)

 

 

 

Ilmoitukset Oikotiellä

 

Liikenneyhteydet

Yliskulmalta on hyvät liikenneyhteydet 10-tietä pitkin Liedon keskustaan ja Turkuun sekä Hämeenlinnan suuntaan. Yliskulmalta pääsee Turkuun saakka myös kevyen liikenteen väylää myöden. Joukkoliikenne hoituu Fölin kyydissä.

Yhdysteitä 2230 ja 2251 pitkin pääsee näppärästi Tarvasjoelle, jossa sijaitsevat mm. kunnan ainoa jäähalli. Paimioon johtaa Yliskulmalta kaunista Paimionjokilaaksoa myötäilevä, motoristienkin suosiossa oleva 2341-tie, jota pitkin voi hurauttaa vaikkapa uimaan Paimion uimahalliin tai Ankkalammelle.